Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Meat and meat products technology, chemistry, and microbiology Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food products series ; 3Λεπτομέρειες δημοσίευσης: London Chapman & Hall 1995Περιγραφή: viii, 430 p. fig. 24 cmISBN:
  • 0412495600
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664.9
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes index
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.9 V (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000114749
Book [21] Book [21] Χημείας 664.9 VAR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000009005

Includes index

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud