Meat and meat products technology, chemistry, and microbiology Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food products series ; 3Λεπτομέρειες δημοσίευσης: London Chapman & Hall 1995Περιγραφή: viii, 430 p. fig. 24 cmISBN:- 0412495600
- 664.9
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664.9 V (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 025000114749 | |
Book [21] | Χημείας | 664.9 VAR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000009005 |
Includes index