McCance and Widdowson's The composition of foods / compiled by Food Standards Agency and Institute of Food Research.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2002 [ανατ. 2007]Έκδοση: 6th summary edΠεριγραφή: xv, 537 p. ; 25 εκISBN:- 0854044280
- The Composition of foods [Άλλες παραλλαγές του τίτλου]
- 664.07 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.07 McC (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000272858 |
Includes bibliographical references and index.