Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

McCance and Widdowson's The composition of foods / compiled by Food Standards Agency and Institute of Food Research.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2002 [ανατ. 2007]Έκδοση: 6th summary edΠεριγραφή: xv, 537 p. ; 25 εκISBN:
  • 0854044280
Άλλος τίτλος:
  • The Composition of foods [Άλλες παραλλαγές του τίτλου]
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664.07 23
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664.07 McC (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 026000272858

Includes bibliographical references and index.

Κοινοποίηση
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud