Sensory and consumer research in food product design and development / Howard R. Moskowitz, Jacqueline H. Beckley, and Anna V.A. Resurreccion.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΣειρά: Institute of food technologists seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Ames, Iowa : Blackwell, 2006.Περιγραφή: ix, 358 σ. ; 26 εκISBN:- 0813816327
- 664.072 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.072 MOS (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000310531 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.