Principles of enzymology for the food sciences John R. Whitaker
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technology ; 61Λεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Marcel Dekker 1994Έκδοση: 2nd editionΠεριγραφή: xv, 625 p. fig. 25 cmISBN:- 0824791487
- 664
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes references and index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | 025000093010 | |||
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 4 | Διαθέσιμο | 025000093248 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 5 | Διαθέσιμο | 025000093009 | |
Book [21] | Χημείας | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 3 | Διαθέσιμο |
Includes references and index