Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Principles of enzymology for the food sciences John R. Whitaker

Κατά: Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technology ; 61Λεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Marcel Dekker 1994Έκδοση: 2nd editionΠεριγραφή: xv, 625 p. fig. 25 cmISBN:
  • 0824791487
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes references and index
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 025000093010
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 4 Διαθέσιμο 025000093248
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 5 Διαθέσιμο 025000093009
Book [21] Book [21] Χημείας 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο
Book [21] Book [21] Χημείας 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο
Book [21] Book [21] Χημείας 664 W (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο

Includes references and index

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud