Physical chemistry of foods edited by Henry G. Schwartzberg, Richard W. Hartel
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Ift Basic Symposium seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Marcel Dekker 1992Περιγραφή: xii, 747 p. fig. 23 cmISBN:- 0824786939
- 664
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes references, index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | Χημείας | 664 PHY (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000008444 |
Browsing Χημείας shelves Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
664 P Food science | 664 P Food science | 664 P Food science | 664 PHY Physical chemistry of foods | 664 POT Food science | 664 SIN Introduction to food engineering | 664 W Principles of enzymology for the food sciences |
Includes references, index