Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Τεχνολογία τροφίμων Εμμανουήλ Κ. Βουδούρης

Κατά: Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων 1994Έκδοση: 3η έκδοσηΠεριγραφή: 1 τ. σχήμ. 24 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664
Περιεχόμενα:
τ.1. εισαγωγή - γενικό μέρος, βιομηχανίαι, μικροβιολογία, αλλοίωσις, συντήρησις, συσκευασία, υγιεινή τροφίμων. - 303 σ. - 1994.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 Β (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000110195
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 ΒΟΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000298028

τ.1. εισαγωγή - γενικό μέρος, βιομηχανίαι, μικροβιολογία, αλλοίωσις, συντήρησις, συσκευασία, υγιεινή τροφίμων. - 303 σ. - 1994.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud