Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Νότα, 2017.Περιγραφή: 422 σ : εικ. ; 29 εκISBN:- 9786188326439
- Άλλες παραλλαγές του τίτλου: Εισαγωγή στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων
- 664 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000262352 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 025000262351 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 3 | Διαθέσιμο | 025000261296 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 4 | Δανεισμένο | 03/06/2024 | 025000261295 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
664 ΝΑΣ Τεχνολογία τροφίμων / | 664 ΝΑΣ Τεχνολογία τροφίμων / | 664 ΣΦΛ Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / | 664 ΣΦΛ Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / | 664.001 579 EUR Food safety, diet and health : | 664.001 579 JAY Modern food microbiology / | 664.001 579 MIC Microbiological risk assessment in food processing / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο.