Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Νότα, 2017.Περιγραφή: 422 σ : εικ. ; 29 εκISBN:
  • 9786188326439
Άλλος τίτλος:
  • Άλλες παραλλαγές του τίτλου: Εισαγωγή στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664 23
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000262352
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000262351
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο 025000261296
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664 ΣΦΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 4 Δανεισμένο 03/06/2024 025000261295

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud