Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων /
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / Άλλες παραλλαγές του τίτλου: Εισαγωγή στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος. - Αθήνα : Νότα, 2017. - 422 σ : εικ. ; 29 εκ.
9786188326439
Τεχνολογία τροφίμων.
Διασφάλιση ποιότητας
664
Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / Άλλες παραλλαγές του τίτλου: Εισαγωγή στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος. - Αθήνα : Νότα, 2017. - 422 σ : εικ. ; 29 εκ.
9786188326439
Τεχνολογία τροφίμων.
Διασφάλιση ποιότητας
664