Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων /

Σφλώμος, Κωνσταντίνος

Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / Άλλες παραλλαγές του τίτλου: Εισαγωγή στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος. - Αθήνα : Νότα, 2017. - 422 σ : εικ. ; 29 εκ.



9786188326439


Τεχνολογία τροφίμων.
Διασφάλιση ποιότητας

664
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud