Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων / Κωνσταντίνα Τζιά [και] Αλέξανδρος Τσιαπούρης.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Παπασωτηρίου, 1996.Περιγραφή: 284 σ. : εικ. ; 25 εκISBN:- 9607510356
- 664.07 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.07 ΤΖΙ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000310532 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές (σ. 267-273) και ευρετήριο.