Developing new food products for a changing marketplace / edited by Aaron L. Brody, John B. Lord.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Boca Raton : CRC Press, 2000.Περιγραφή: xxviii, 496 σ. ; 25 εκISBN:- 1566767784
- 664.006 8 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.006 8 DEY (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000310542 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | |||||||
664.001 579 ΣΚΑ Υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων : αρχές & σύγχρονα εργαλεία / | 664.002 86 ΑΡΒ Waste management for the food industries / | 664.002 86 ΑΡΒ Waste management for the food industries / | 664.006 8 DEY Developing new food products for a changing marketplace / | 664.006 8 ΣΦΛ Έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων & επιχειρηματικών σχεδίων / | 664.007 27 ΠΕΤ Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων / | 664.007 27 ΠΕΤ Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.