Modern food microbiology James M. Jay
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Chapman & Hall 1992Έκδοση: 4th editionΠεριγραφή: xi, 701 p. tab., fig. 26 cmISBN:- 041207091X
- 579.163
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes references, appendix and index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664.001 579 J (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000054071 |
Includes references, appendix and index