Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων / Σ. Τζουβάρα - Καραγιάννη.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Ιωάννινα : [Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων], 2000.Έκδοση: 6η εκδΠεριγραφή: 332 σ. : εικ. ; 24 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 664 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.024 ΤΖΟ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000323005 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
664.024 ΜΠΑ Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων : | 664.024 ΜΠΑ Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων : | 664.024 ΜΠΑ Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων : | 664.024 ΤΖΟ Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων / | 664.07 ANA Analysis of pesticides in food and environmental samples / | 664.07 ARA Trace element analysis of food and diet / | 664.07 BEL Food chemistry / |
Περιέχει ευρετήριο.
έκδ.1994
έκδ. (δηλ. ανατύπωση)2000.