Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων / Σ. Τζουβάρα - Καραγιάννη.

Κατά: Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Ιωάννινα : [Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων], 2000.Έκδοση: 6η εκδΠεριγραφή: 332 σ. : εικ. ; 24 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664 23
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664.024 ΤΖΟ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 026000323005

Περιέχει ευρετήριο.

έκδ.1994
έκδ. (δηλ. ανατύπωση)2000.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud