Principles of food processing Dennis R. Heldman, Richard W. Hartel
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science texts seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Gaitherburg, Maryland Aspen Publishers 1998Περιγραφή: xiii, 288 p. fig., tabl. 26 cmISBN:- 0834212692
- 664
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 H (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000107146 |
Includes bibliographical references and index