Freeze drying and advanced food technology edited by S. A. Goldblith, L. Rey and W. W. Rothmayr
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Λεπτομέρειες δημοσίευσης: London New York Academic Press 1975Περιγραφή: xxxi, 730 p. fig. 24 cmISBN:- 0122884507
- 664.028 45
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664.028 45 G (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000057231 |
Includes bibliographical references and index