Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία / Κωνσταντίνος Κοτροκόης, Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκης.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Πασχαλίδης, c2009.Περιγραφή: 612 σ. ; 29 εκISBN:- 9789603998952
- Διατροφή & χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία
- 664.07 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.07 KOT (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000306775 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.07 KOT (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 026000306774 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
664.07 ENV Environmental contaminants in food / | 664.07 FOO Food chemical safety / | 664.07 HAN (v. 1-2) Handbook of food analytical chemistry / | 664.07 KOT Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία / | 664.07 KOT Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία / | 664.07 LEL Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / | 664.07 LEL Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία (σ. 577-604) και ευρετήριο.