Waste management for the food industries / authored byIoannis S. Arvanitoyannis.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technology international seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Amsterdam : Elsevier Academic Press, c2008.Περιγραφή: xxiv, 1071 σ. ; 24 εκISBN:- 9780123736543
- 664.002 86 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.002 86 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000328245 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.002 86 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 026000328246 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
664.001 579 ΣΚΑ Υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων : αρχές & σύγχρονα εργαλεία / | 664.001 579 ΣΚΑ Υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων : αρχές & σύγχρονα εργαλεία / | 664.001 579 ΣΚΑ Υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων : αρχές & σύγχρονα εργαλεία / | 664.002 86 ΑΡΒ Waste management for the food industries / | 664.002 86 ΑΡΒ Waste management for the food industries / | 664.006 8 DEY Developing new food products for a changing marketplace / | 664.006 8 ΣΦΛ Έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων & επιχειρηματικών σχεδίων / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παε(p. 1024-1045) and index.