Detecting pathogens in food / edited by Thomas A. McMeekin.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΣειρά: Woodhead Publishing in food science and technology. (CRC Press)Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Boca Raton : CRC Press, 2003.Περιγραφή: 370 σ. : εικ. ; 23 εκISBN:- 1855736705
- 615.954 21
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Μεσολόγγι Βασική Συλλογή | 615.954 MCM (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 99242000028376 |
Browsing ΒΚΠ - Μεσολόγγι shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | |||||||
615.952 922 2 ΚΕΛ Τα φαρμακευτικά μανιτάρια και οι θεραπευτικές τους χρήσεις. | 615.952 922 2 ΚΕΛ Τα φαρμακευτικά μανιτάρια και οι θεραπευτικές τους χρήσεις. | 615.954 GUI Guide to foodborne pathogens ; edited by Ronald G. Labbe ; Santos Garcia. | 615.954 MCM Detecting pathogens in food / | 616 ESS Essential evidence : | 616 ΓΑΡ Ειδική νοσολογία / | 616.01 BLA Microbiology : |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο