The cooking of Russia by Helen and George Papashvily and the editors of Time-Life Books; photographed by Eliot Elisofon and Richard Jeffery
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Foods of the worldΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Time-Life Books 1971Περιγραφή: 206 p. ill., phot. 29 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 641.594 7
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Πατρα Δωρεές | 641.594 7 PAP (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Δε δανείζεται | 025000066729 |
Include index