Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

The cooking of Russia by Helen and George Papashvily and the editors of Time-Life Books; photographed by Eliot Elisofon and Richard Jeffery

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Foods of the worldΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Time-Life Books 1971Περιγραφή: 206 p. ill., phot. 29 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 641.594 7
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Not For Loan] Book [Not For Loan] ΒΚΠ - Πατρα Δωρεές 641.594 7 PAP (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Δε δανείζεται 025000066729

Include index

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud