Modern food microbiology / James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΣειρά: Food science texts seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York : Springer. c2005.Έκδοση: 7th edΠεριγραφή: xx, 790 σ. : εικ. ; 26 εκISBN:- 0387231803
- 664.001 579 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.001 579 JAY (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000272864 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Μεσολόγγι Βασική Συλλογή | 664.001 579 JAY (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 99242000029104 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
664 ΣΦΛ Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / | 664 ΣΦΛ Εισαγωγή στην επιστήμη & την τεχνολογία τροφίμων / | 664.001 579 EUR Food safety, diet and health : | 664.001 579 JAY Modern food microbiology / | 664.001 579 MIC Microbiological risk assessment in food processing / | 664.001 579 ΜΠΑ Μικροβιολογία τροφίμων / | 664.001 579 ΜΠΑ Μικροβιολογία τροφίμων / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.