Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Handbook of food analytical chemistry / edited By Ronald E. Wrolstad ... [et al.].

Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Hoboken, N.J., John Wiley. c2005.Περιγραφή: 2 τ. : εικ. ; 29 εκISBN:
  • 0471721875 (set)
  • 0471663786 (v. 1)
  • 0471718173 (v. 2)
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664.07 23
Περιεχόμενα:
τ. 1. Water, proteins, enzymes, lipids, and carbohydrates -- τ. 2. Pigments, colorants, flavors, textures, and bioactive food components.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664.07 HAN (v. 1-2) (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 026000310526

Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.

τ. 1. Water, proteins, enzymes, lipids, and carbohydrates -- τ. 2. Pigments, colorants, flavors, textures, and bioactive food components.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud