Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Experimental food science / Marjorie P. Penfield, Ada Marie Campbell.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technology international seriesΛεπτομέρειες δημοσίευσης: San Diego : Academic Press, c1990.Έκδοση: 3rd edΠεριγραφή: xiv, 541 σ. : εικ. ; 26 εκISBN:
  • 0121579204
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664 23
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 664 PEN (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 026000323004

[Printed text] /

Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud