Ο κηπουρός και η καθημερινή κουζίνα στο Βυζάντιο Johannes Koder
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Σειρά: Όψεις της βυζαντινής κοινωνίας ; 2Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα Ίδρυμα Γουλανδρή-Χόρν 2000Περιγραφή: 50 σ. πίν. 22 εκISBN:- 960707906X
- 938.306
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Donation] | Αρχιτεκτονική | 938.306 Κ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Δε δανείζεται | 025000095702 |
2η ανατύπωση