Ο κηπουρός και η καθημερινή κουζίνα στο Βυζάντιο

Koder, Johannes

Ο κηπουρός και η καθημερινή κουζίνα στο Βυζάντιο Johannes Koder - Αθήνα Ίδρυμα Γουλανδρή-Χόρν 2000 - 50 σ. πίν. 22 εκ. - Όψεις της βυζαντινής κοινωνίας 2 .

2η ανατύπωση

960707906X


Μαγειρική--Ιστορία
Γαστρονομία


Βυζαντινή Αυτοκρατορία--Κοινωνικές συνθήκες
Βυζαντινή Αυτοκρατορία--Ύπαιθρος

938.306
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud