Surimi and surimi seafood / edited by Jae W. Park.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Boca Raton : Taylor & Francis, c2005Έκδοση: 2η εκδΠεριγραφή: 923 σ. : εικ. ; 24 εκISBN:- 0824726499
- 664 94 22
- 664.94 21 εκδ.
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Μεσολόγγι Βασική Συλλογή | 664 94 SUR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 99242000028549 |
Browsing ΒΚΠ - Μεσολόγγι shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||
664.94 SIK Seafood proteins. | 664.94 SUG Utilization of squid. | 664.94 SUG Utilization of squid. | 664 94 SUR Surimi and surimi seafood / | 664.94 ΜΕΛ Επεξεργασία ιχθυηρών 1 / | 664.94 ΜΕΛ Επεξεργασία ιχθυηρών 1 / | 664.94 ΜΕΛ Επεξεργασία ιχθυηρών ΙΙ / |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο GR-ArTEI
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές κα ευρετήριο. GR-VoPTK