Κανονική προβολή Προβολή MARC
  • Τεχνολογία τροφίμων.

Αναγραφή Topical Term

Αριθμός τεκμηρίων για: 78

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 20775

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: GR-PaULI

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20240122121939.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 160424|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: GR-PaULI
  • Transcribing agency: GR-PaULI

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: Τεχνολογία τροφίμων.

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (GR-PaULI)9617: Mettler, John J. aut 20774, Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος, c2006
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud