Στοιχεία MARC
000 -LEADER |
fixed length control field |
01979nam a2200301 i 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
GR-PaULI |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20220506130707.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
080122r20072001gr ef g 1 gre d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9601209131 |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9789601209135 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
GR-PaULI |
Language of cataloging |
gre |
Transcribing agency |
GR-PaULI |
Description conventions |
AACR2 |
082 14 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664.07 |
Edition number |
23 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
Relator term |
συγγραφέας. |
9 (RLIN) |
12360 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Ασφάλεια τροφίμων : |
Remainder of title |
εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών / |
Statement of responsibility, etc. |
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc. |
Θεσσαλονίκη : |
Name of publisher, distributor, etc. |
University Studio Press, |
Date of publication, distribution, etc. |
2001 [ανατύπωση 2007]. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
461, [2] σ. : |
Dimensions |
28 εκ. ; |
Accompanying material |
1 CD. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
"Η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων στις βιομηχανίες παραγωγής τους επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων που είναι γνωστό ως HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)." |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Περιλαμβάνει ευρετήριο. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Τροφή |
General subdivision |
Βιομηχανία και εμπόριο |
-- |
Ποιοτικός έλεγχος. |
9 (RLIN) |
20737 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Χημεία τροφίμων |
9 (RLIN) |
5251 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Τροφή |
General subdivision |
Μικροβιολογία |
9 (RLIN) |
18696 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος |
9 (RLIN) |
18697 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Τροφή |
General subdivision |
Μέτρα ασφαλείας |
9 (RLIN) |
18698 |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Σάνδρου, Δήμητρα |
9 (RLIN) |
18699 |
Relator term |
συγγραφέας. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Κούρτης, Λάζαρος |
9 (RLIN) |
18700 |
Relator term |
συγγραφέας. |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Koha item type |
Book [21] |
998 ## - LOCAL CONTROL INFORMATION (RLIN) |
Cataloger's initials, CIN (RLIN) |
ΛΟΤΣΑΡΗ |
First Date, FD (RLIN) |
2019-08 |