Ασφάλεια τροφίμων :

Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.

Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών / Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης. - Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001 [ανατύπωση 2007]. - 461, [2] σ. : 28 εκ. ; 1 CD.

"Η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων στις βιομηχανίες παραγωγής τους επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων που είναι γνωστό ως HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)." Περιλαμβάνει ευρετήριο.

9601209131 9789601209135


Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Ποιοτικός έλεγχος.
Χημεία τροφίμων
Τροφή--Μικροβιολογία
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος
Τροφή--Μέτρα ασφαλείας

664.07
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud