Food chemical safety / edited by David H. Watson.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Woodhead Publishing in food science and technologyΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Boca Raton : CRC Press, c2001,Περιγραφή: τ. <1> : εικ., πιν. ; 24 εκISBN:- 1855734621 ((v. 1))
- 664.07 23
Ελλιπή περιεχόμενα:
Vol. 1. Contaminants.
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.07 FOO (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000272854 |
Browsing ΒΚΠ - Αγρίνιο shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
664.07 BEL Χημεία τροφίμων / | 664.07 BEL Χημεία τροφίμων / | 664.07 ENV Environmental contaminants in food / | 664.07 FOO Food chemical safety / | 664.07 HAN (v. 1-2) Handbook of food analytical chemistry / | 664.07 KOT Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία / | 664.07 KOT Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία / |
Vol. 1. Contaminants.