Instrumental methods for quality assurance in foods edited by Daniel Y. C. Fung, Richard F. Matthews
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technology ; 44Λεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Marcel Dekker, Inc. 1991Περιγραφή: vi, 310 p. fig., tab. 24 cmISBN:- 082478278X
- 664.07
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | Χημείας | 664.07 INS (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000008455 |
Includes index