Food science Norman N. Potter, Joseph H. Hotchkiss
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Chapman & Hall 1995Έκδοση: 5th edΠεριγραφή: 608 p. 26 cmISBN:- 0412064510
- 664
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 P (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 5 | Διαθέσιμο | 025000006124 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 POT (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 7 | Διαθέσιμο | 025000006463 | |
Book [21] | Χημείας | 664 P (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 P (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 P (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 3 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 P (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 4 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664 POT (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 6 | Διαθέσιμο | 025000008442 |
Includes bibliographical references and index