Τεχνολογία τροφίμων Εμμανουήλ Κ. Βουδούρης
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων 1994Έκδοση: 3η έκδοσηΠεριγραφή: 1 τ. σχήμ. 24 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 664
Περιεχόμενα:
τ.1. εισαγωγή - γενικό μέρος, βιομηχανίαι, μικροβιολογία, αλλοίωσις, συντήρησις, συσκευασία, υγιεινή τροφίμων. - 303 σ. - 1994.
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 Β (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000110195 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 664 ΒΟΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 025000298028 |
τ.1. εισαγωγή - γενικό μέρος, βιομηχανίαι, μικροβιολογία, αλλοίωσις, συντήρησις, συσκευασία, υγιεινή τροφίμων. - 303 σ. - 1994.