Παρασκευή προϊόντων κρέατος με νέες τεχνολογίες Production of meat products using novel technological methods Σιδηρά Μαριάνθη; Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Περιγραφή: xxii, 250 σ. εικ. 30 εκΆλλος τίτλος:- Production of meat products using novel technological methods [Παράλληλος τίτλος]
- 664.92 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Theses & Dissertations] | ΒΚΠ - Πατρα Αναγνωστήριο ερευνητών | 664.92 ΣΙΔ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000153067 |
Browsing ΒΚΠ - Πατρα shelves, Shelving location: Αναγνωστήριο ερευνητών Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία