Food biotechnology edited by Dietrich Knorr
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Food science and technologyΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Marcel Dekker 1987Περιγραφή: xiii, 613 p. 24 cmISBN:- 0824775783
- 664.024
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes index
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Μεσολόγγι Βασική Συλλογή | 664 KNO (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 2420000006211 | |
Book [21] | Χημείας | 664.024 K (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664.024 K (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664.024 K (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 3 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664.024 K (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 4 | Διαθέσιμο | ||
Book [21] | Χημείας | 664.024 K (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 5 | Διαθέσιμο |
Includes index