Handbuch der lebensmittelchemie

Handbuch der lebensmittelchemie cherausgegeben von A. Bomer ... [et.al.] - Berlin Verlag von Julius Springer 1933-1942 - 9 τ. σε 12 εικ., διαγρ. 25 εκ.

Vols. 4-5, 7, 8, pt. 1 edited by A. Juckenack, E. Bames, B. Bleyer, J. Grossfeld; v. 8. pt. 2-9 edited by E. Bames, B. Bleyer, J. Grossfeld

τ.8.2. Wasser und luft Untersuching und beurteilung des wassers I. Luft - xviii, 619 σ. - 1940 --


Τροφή--Ανάλυση
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία

363.192
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud