Monosaccharides their chemistry and their roles in natural products Peter M. Collins, Robert J. Ferrier
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Chichester John Wiley & Sons 1995Περιγραφή: xix, 574 p. sch. 24 cmISBN:- 0471953423
- 547.781 3
Ελλιπή περιεχόμενα:
Includes appendices and indexes
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή | 547.781 3 C (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 2 | Διαθέσιμο | 025000093801 | |
Book [21] | Χημείας | 547.781 3 COL (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000009011 |
Browsing ΒΚΠ - Πατρα shelves, Shelving location: Βασική Συλλογή Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
547.78 R Essentials of carbohydrate chemistry | 547.78 STO Chemistry and biology of (1-3)-β-glucans | 547.78 ΚΑΛ Υδατάνθρακες και δευτερογενή φυτικά προϊόντα | 547.781 3 C Monosaccharides | 547.79 HAM Nucleic acid hybridisation | 547.79 HAM Nucleic acid hybridisation | 547.79 PAR Principles and practice of experiments with nucleid acids |
Includes appendices and indexes