The cooking of Middle East by Harry G. Nickles and the editors of Time-Life Books; photographed by Richard Jeffery
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Foods of the worldΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Time-Life Books 1972Περιγραφή: 206 p. ill., phot. 29 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 641.595 6
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Πατρα Δωρεές | 641.595 6 NIC (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Δε δανείζεται | 025000066728 |
Include index