Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

The cooking of Japan by Rafael Steinberg and the editors of Time-Life Books; photographed by Eliot Elisofon

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Foods of the worldΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Time-Life Books 1972Περιγραφή: 208 p. ill., phot. 29 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 641.595 2
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud