The cooking of provincial France by M.F.K. Fisher editors of Time-Life Books; photographed by Mark Kauffman
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Σειρά: Foods of the worldΛεπτομέρειες δημοσίευσης: New York Time-Life Books 1970Περιγραφή: 208 p. ill., phot. 29 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 641.594 4
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Πατρα Δωρεές | 641.594 4 FIS (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Δε δανείζεται | 025000066733 |
Browsing ΒΚΠ - Πατρα shelves, Shelving location: Δωρεές Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||
641.594 3 REC Recipes | 641.594 3 WEC The cooking of Vienna's empire | 641.594 4 CLA Classic French cooking | 641.594 4 FIS The cooking of provincial France | 641.594 5 REC Recipes | 641.594 5 ROO The cooking of Italy | 641.594 7 PAP The cooking of Russia |
Include index