Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία / Εμμανουήλ Μιχ. Ανυφαντάκης.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Σταμούλης, c2004.Έκδοση: 2η έκδΠεριγραφή: 606 σ. : εικ. ; 24 εκISBN:- 9603515159
- 637.3 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 637.3 ΑΝΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000274003 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο.