Handbook of olive oil : analysis and properties / editors, John Harwood, Ramon Aparicio.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 2000.Περιγραφή: xiii, 620 σ. : εικ. ; 21 εκISBN:- 0834216337
- 641.346 3 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 664.362 HAR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 026000328118 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.