Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Επίδραση της αλατότητας και του σταδίου ανάπτυξης στην πλευστότητα αυγών τσιπούρας (Sparus aurata, L. 1758) Παναγιώτα Λεονταρίτου; Πανεπιστήμιο Πατρών, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Βιολογίας

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα [χ.ό] 2005Περιγραφή: 82 σ. σχημ., πίν., είκ. 30 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 639.8
Πηγές στο διαδίκτυο:
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Theses & Dissertations] Book [Theses & Dissertations] ΒΚΠ - Πατρα Αναγνωστήριο ερευνητών 639.8 ΛΕΟ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000160065

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud