Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

A complete course in canning and related processes revised and enlarged by Donald L. Downing

Κατά: Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Timonium CTI PublicationsΈκδοση: 13th editionΠεριγραφή: 3 v. fig., tab. 24 cmISBN:
  • 0930027256
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664.028 2
Περιεχόμενα:
v.1. Fundamental information on canning. - xv, 544 p. -- v.2. Microbiology, packaging, HACCP and ingredients. - xvii, 494 p. -- v.3. Processing procedures for canned food products. - xiv, 610 p.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000083913
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000083910
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 025000083911
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000083909
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000083912
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 025000083908
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο 025000083907
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο 025000083904
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο 025000083900
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 4 Διαθέσιμο 025000083901
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 4 Διαθέσιμο 025000083899
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 4 Διαθέσιμο 025000083902
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 5 Διαθέσιμο 025000083903
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 5 Διαθέσιμο 025000083906
Book [21] Book [21] Χημείας 664.028 2 D (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 5 Διαθέσιμο 025000083905

Includes appendices, glossary and indexes

v.1. Fundamental information on canning. - xv, 544 p. -- v.2. Microbiology, packaging, HACCP and ingredients. - xvii, 494 p. -- v.3. Processing procedures for canned food products. - xiv, 610 p.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud