Η ιστορία και η εξέλιξη της ευρωπαϊκής κουζίνας / Τσούλη Φωτεινή ; Εποπτεύουσα καθηγήτρια: Β. Δημητροπούλου.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ Πάτρας, 2009Περιγραφή: 174 σ. : εικ. εγχ., χαρΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|
Electronic Resource - Theses | ΒΚΠ - Κουκούλι | Διαθέσιμο |
Βιβλιογραφία: σ. 173