Η ελληνική κουζίνα και οι παραδόσεις της / Επιμέλεια: Πέττα Μερόπη-Μαρία ; Επιβλέπων καθηγητής: Ιωάννης Σπηλιόπουλος.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ Πάτρας, 2006Περιγραφή: 50 σ. : εικΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|
Electronic Resource - Theses | ΒΚΠ - Κουκούλι | Διαθέσιμο |