Η ιστορία και η εξέλιξη της ελληνικής μαγειρικής τέχνης / Καραγιάννη Βασιλική ; Δημητροπούλου Βασιλική.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 2011Περιγραφή: 57σ. : πιν., σχεδ., εικΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|
Electronic Resource - Theses | ΒΚΠ - Κουκούλι | Διαθέσιμο |