Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Ελληνική κουζίνα και γαστρονομικός τουρισμός / Σπουδαστές: Παπαδημητρίου Μαρί, Σαμσαλάκης Παρθένιος ; ΕΙσηγήτρια: Δημητροπούλου Βασιλική.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ Πάτρας, 2008Περιγραφή: 145 σ. : εικ. εγχ., πινΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Electronic Resource - Theses Electronic Resource - Theses ΒΚΠ - Κουκούλι Διαθέσιμο

Βιβλιογραφία: σ. 140

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud