Ελληνική κουζίνα και γαστρονομικός τουρισμός / Σπουδαστές: Παπαδημητρίου Μαρί, Σαμσαλάκης Παρθένιος ; ΕΙσηγήτρια: Δημητροπούλου Βασιλική.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ Πάτρας, 2008Περιγραφή: 145 σ. : εικ. εγχ., πινΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|
Electronic Resource - Theses | ΒΚΠ - Κουκούλι | Διαθέσιμο |
Βιβλιογραφία: σ. 140