Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή του συστήματος HACCP στις επισιτιστικές επιχειρήσεις / Σπουδάστρια: Παυλή Αναστασία ; Εισηγήτρια: Λάζαρη Χρυσούλα.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Πάτρα : ΤΕΙ Πάτρας, 2007Περιγραφή: 118 σ. : πιν., σχΘέμα(τα): Πηγές στο διαδίκτυο:Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|
Electronic Resource - Theses | ΒΚΠ - Κουκούλι | Διαθέσιμο |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.