Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων και ποτών : απο τα παραδοσιακά τρόφιμα, στα νεοφανή προϊόντα και τις καινοτόμες τεχνολογίες / Κωνσταντίνου Σφλώμου ; Επιμέλεια έκδοσης Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος.

Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: [χ.τ.] : [χ.ο.], c2015Περιγραφή: 706 σ. : εικISBN:
  • 9786188212121
  • 9789609281874
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 664 23
Ελλιπή περιεχόμενα:
τ.2 Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων και ποτών
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Not For Loan] Book [Not For Loan] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 664 ΕΞΕ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Not For Loan 92410063289

Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές

τ.2 Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων και ποτών

Κοινοποίηση
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud