Εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων και ποτών : απο τα παραδοσιακά τρόφιμα, στα νεοφανή προϊόντα και τις καινοτόμες τεχνολογίες / Κωνσταντίνου Σφλώμου ; Επιμέλεια έκδοσης Σφλώμος Κωνσταντίνος, Βαρζάκας Θεόδωρος.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: [χ.τ.] : [χ.ο.], c2015Περιγραφή: 706 σ. : εικISBN:- 9786188212121
- 9789609281874
- 664 23
Ελλιπή περιεχόμενα:
τ.2 Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων και ποτών
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 664 ΕΞΕ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Not For Loan | 92410063289 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές
τ.2 Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων και ποτών