Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Cookbook : το απόλυτο βιβλίο μαγειρικής / Francoise Bernard ; μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη ; φωτογραφίες: Fabrice Subiros.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Summary language: French Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2002Περιγραφή: τ. 1, [320] σ. : έγχρ. εικ. ; 23 εκISBN:
  • 9604060589
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 641.5 23
Περιεχόμενα:
Σούπες, κονσομέ, ζωμοί ? Ορεκτικά, σαλάτες ? Αυγά, τυρί ? Ψάρια, θαλασσινά ? Κρέας ? Πουλερικά, κουνέλι, κυνήγι ? Λαχανικά ? Ζυμαρικά, ρύζι - Επιδόρπια ? Συνταγές βάσης ? Τα απαραίτητα της κουζίνας.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Not For Loan] Book [Not For Loan] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 641.5 BER (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Not For Loan 92410047920

Τίτλος πρωτοτύπου: Les recettes illustrees.

Σούπες, κονσομέ, ζωμοί ? Ορεκτικά, σαλάτες ? Αυγά, τυρί ? Ψάρια, θαλασσινά ? Κρέας ? Πουλερικά, κουνέλι, κυνήγι ? Λαχανικά ? Ζυμαρικά, ρύζι - Επιδόρπια ? Συνταγές βάσης ? Τα απαραίτητα της κουζίνας.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud