Cookbook : το απόλυτο βιβλίο μαγειρικής / Francoise Bernard ; μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη ; φωτογραφίες: Fabrice Subiros.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Summary language: French Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2002Περιγραφή: τ. 1, [320] σ. : έγχρ. εικ. ; 23 εκISBN:- 9604060589
- 641.5 23
Περιεχόμενα:
Σούπες, κονσομέ, ζωμοί ? Ορεκτικά, σαλάτες ? Αυγά, τυρί ? Ψάρια, θαλασσινά ? Κρέας ? Πουλερικά, κουνέλι, κυνήγι ? Λαχανικά ? Ζυμαρικά, ρύζι - Επιδόρπια ? Συνταγές βάσης ? Τα απαραίτητα της κουζίνας.
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 641.5 BER (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Not For Loan | 92410047920 |
Τίτλος πρωτοτύπου: Les recettes illustrees.
Σούπες, κονσομέ, ζωμοί ? Ορεκτικά, σαλάτες ? Αυγά, τυρί ? Ψάρια, θαλασσινά ? Κρέας ? Πουλερικά, κουνέλι, κυνήγι ? Λαχανικά ? Ζυμαρικά, ρύζι - Επιδόρπια ? Συνταγές βάσης ? Τα απαραίτητα της κουζίνας.